Conservas Coll

Els bolets

El bolet és un aliment beneficiós per la nostra salut ja que pot regular el sistema immunitari, el nivell de colesterol o la tensió arterial. A més, hi ha nombrosos estudis que avalen que la ingesta quotidiana o freqüent d'alguns bolets pot prevenir algunes malalties del cor o fins i tot el càncer.

El bolet és un aliment amb un baix contingut calòric. Només té 20 calories per cada 100 grams gràcies al seu alt contingut en aigua. Cada bolet conté:

ERGOSTEROL: és una substància que es troba en els teixits vegetals i que pot transformar-se en Vitamina D. Afavoreix l’absorció del calci i el fòsfor, el que contribueix a la mineralització dels ossos i les dents.
VITAMINA B2: permet la producció d’anticossos i de glòbuls vermells per tal de participar en la producció d’energia i en el manteniment del teixit epitelial de les mucoses.
VITAMINA B3: ajuda a aprofitar més els hidrats de carboni, grasses i proteïnes, a produir hormones sexuals i en la síntesi del glicogen per la correcta reserva d’energia en forma d’hidrats de carboni en el fetge i en els músculs de l’organisme. A més juga un paper important en el creixement.
IODE: és el mineral que intervé en els processos de creixement, a més de ser un mineral indispensable pel bon funcionament de la glàndula tiroides la qual regula el metabolisme.
POTASSI: mineral necessari per a la transmissió i la generació d’impulsos nerviosos per l’activitat muscular normal. A més intervé en l’equilibri de l’aigua dins i fora de la cèl·lula.
FÒSFOR: mineral que té una important funció estructural ja que forma part dels ossos i les dents i ajuda en els processos d’obtenció d’energia.

Tot i així, hem de tenir en compte que no tots els bolets tenen totes aquestes propietats en la mateixa mesura.

Els bolets són productes estacionals; per aquest motiu i per tal de poder satisfer les necessitats dels nostres clients durant tot l’any, a CONSERVAS COLL disposem de bolets en diferents formes d'envasat i temps de conservació.

Productes per a particulars i botigues | Productes per a hostaleria

 

Altres

Congelat

Deshidratat/sec

En conserva

Fresc